Mijn favorieten

Gratis waardebepaling

Taxatie en waardebepaling zijn twee verschillende begrippen die regelmatig door elkaar worden gehaald. Wanneer u een schriftelijke onderbouwing wenst van een waardeoordeel van uw woonhuis dan wordt er voor u een taxatierapport opgemaakt. Dit rapport is gebaseerd op belangrijke gegevens die betrekking hebben op uw woning, zoals bijvoorbeeld de staat van onderhoud, constructie en gebruikte materialen, verplichtingen en rechten ten aanzien van het erf waarop het huis staat, mate van isolatie enz. Een taxatierapport kan gebruikt worden bij het aanvragen van een hypotheek of bijvoorbeeld als onderbouwing wanneer u een geschil over de waarde heeft met bijvoorbeeld de fiscus.

Verder hebben vraag en aanbod op de woningmarkt grote invloed op de waarde van het pand. Zeker wanneer de woningmarkt sterk in beweging is, is een taxatierapport duidelijk een momentopname. 

Als beëdigd taxateur onroerend goed heeft Korver Makelaars brede praktijkervaring en voortreffelijke informatiebronnen ter beschikking. Deze vormen een garantie voor een goede, zo objectief mogelijke taxatie.

Het voordeel van ons NVM-taxatierapport is dat iedere geldverstrekkende instantie het rapport zonder meer accepteert
Wanneer u benieuwd bent naar de huidige marktwaarde van uw woning of u overweegt te verhuizen komen wij graag vrijblijvend en kosteloos bij u langs. 

Wij geven u een mondelinge waardebepaling zodat u een idee van de verkoopwaarde van uw woning heeft en u kunt kennismaken met ons en onze werkwijze.

Wilt u meer informatie, vul dan de onderstaande velden in en uw makelaar neemt contact met u op.

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring