Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.

Achterbos 81

3645 CB Vinkeveen
Vraagprijs € 370.000,- k.k. Verkocht onder voorbehoud

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Met een ligging aan direct vaarwater naar de Vinkeveense Plassen, op een markante locatie aan Achterbos in Vinkeveen bieden wij een fantastisch geproportioneerd perceel aan.

Het heeft een prachtige ligging aan breed vaarwater met verbinding naar de plassen. In eigen water kunnen twee...
Lees meer

Omschrijving

Met een ligging aan direct vaarwater naar de Vinkeveense Plassen, op een markante locatie aan Achterbos in Vinkeveen bieden wij een fantastisch geproportioneerd perceel aan.

Het heeft een prachtige ligging aan breed vaarwater met verbinding naar de plassen. In eigen water kunnen twee boten liggen. De achtertuin is op het zuidwesten gesitueerd. Vanuit uw achtertuin stapt u in uw eigen boot en vaart u onder de ophaalbrug door om binnen korte tijd te genieten van de geweldige plassen. De achtergelegen ophaalbrug van de buren staat doorgaans open. Is de brug een keer gesloten, dan zorgt of de buurvrouw er voor dat hij open gaat of u bedient de brug zelf even, heel gemakkelijk. De karakteristieke brug in het oer-Hollandse landschap is een verrijking voor de omgeving. Een fantastisch uitzicht vanuit uw luie (tuin-)stoel!

De locatie is zeldzaam. Uniek voor Vinkeveen, de rustige ligging aan Achterbos zorgt dat u in alle rust kunt genieten van het watersportgebied zonder dat u direct in de drukte woont. Uw auto rijdt u direct uw eigen terrein op, het perceel is aan de doorgaande weg gelegen aan de voorzijde. De ligging in de eerste lijn zorgt voor een voorname plek.

De grootte van de kavel is totaal 605 m2 waarvan 35 m2 eigen water. Er mag eventueel een woning gebouwd worden met een bebouwd oppervlak van 75 m2 (goothoogte 4 meter, nokhoogte 9 meter). Daar mag dan op de begane grond nog eens 78 m2 aan bijgebouwen bij c.q. aangebouwd worden.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vindt u op Funda.

Vinkeveen ligt op korte afstand van de diverse uitvalswegen en ligt op 20 autominuten van Amsterdam, Hilversum, Utrecht en Schiphol. Bovendien bent u met 45 minuten in Den Haag, Amersfoort of Alkmaar. Een perfecte ligging in Nederland. Daarbij beschikt Vinkeveen over de Vinkeveense Plassen waar men naar hartenlust kan recreëren en de watersport kan bedrijven. Ook heeft Vinkeveen voldoende voorzieningen waaronder een dorpscentrum met watersportvoorzieningen in de lintbebouwing, bibliotheek, (basis/middelbare)- scholen, (sport-)verenigingen o.a. de Vinkeveense zeilschool, volleybal, tennis, voetbal, en nog vele andere (sport-)clubs. Een uitgebreid winkelcentrum voor onder andere de dagelijkse boodschappen is centraal in Vinkeveen gelegen. Vinkeveen heeft bijna 8.500 inwoners. Vinkeveen is een woonkern van de gemeente De Ronde Venen. Sinds de laatste herindeling per 1 januari 2011 bestaat de gemeente uit acht dorpskernen. Dat zijn: Abcoude, Amstelhoek, Baambrugge, De Hoef, Mijdrecht, Vinkeveen, Waverveen en Wilnis. De gemeente De Ronde Venen is een groen en waterrijk gebied. Gelegen in het Groene Hart, biedt de gemeente diverse mogelijkheden om te recreëren en te verblijven en te genieten van de rust, de ruimte en de natuur. Enkele kerngegevens van de gemeente vindt u op de website van de provincie Utrecht.

Kenmerken

Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 370.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg en aan vaarwater Indeling Perceeloppervlakte 605 m² Kadasteroppervlakte 605 m² Kadastrale gegevens Gemeente Vinkeveen Sectie F Perceelnummer 1299 Oppervlakte 570 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Vinkeveen Sectie F Perceelnummer 1950 Oppervlakte 35 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Achterbos 81, 3645 CB Vinkeveen

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.