Korver Makelaars O.G. BV

Stationsweg 12
3641 RG Mijdrecht
Tel: +31 297 250421
welkom@korvermakelaars.nl
Oosterlandweg 11 13, 3641 PV Mijdrecht € 945.000,- k.k.
Oosterlandweg 11 13 in Mijdrecht 3641 PV

Omschrijving

Aan de Oosterlandweg, op markante locatie, bieden wij u een grote bouwkavel van 1.751 m2 aan voor de bouw van twee vrijstaande woningen, dat mag ook één grotere woning worden.

De ligging is op kleine afstand van het gezellige centrum van Mijdrecht met zijn goede winkels, restaurants en heerlijke terrasjes.

De bouwkavel ligt aan de rand van de bebouwde kom, waardoor u aan de achterzijde een prachtig uitzicht heeft over het oer-Hollandse polderlandschap.

Binnen de mogelijkheden van het bestemmingsplan kan de kavel gesplitst worden in twee bouwkavels. Er zou dan als volgt gebouwd kunnen worden (dus bij twee bouwkavels):

De grootste woning kan maximaal 126 m2 bebouwd oppervlakte hebben en zal aan de achterzijde gesitueerd worden. Buiten dit bebouwd oppervlakte is het dan ook nog mogelijk om een bijgebouw te plaatsen. De kavel grootte bedraagt dan ongeveer 896 m2.

De tweede woning, aan de zijde van de Oosterlandweg, mag gebouwd worden met een iets kleiner bouwvolume, ook hier kan een bijgebouw bij gebouwd worden. Deze kavel zal dan ongeveer 886 m2 groot kunnen zijn.

Op basis van de Bijgebouwen Regeling mag er maximaal 50 m2 aan bijgebouwen bijgebouwd worden. Dit kan ook aan de nieuwe woning aangebouwd worden.

Wanneer u interesse er interesse is om één van de kavels of het geheel te kopen bespreken wij graag de mogelijkheden met u.

Gaat u de uitdaging aan om uw eigen droomhuis te bouwen op deze droomlocatie? Neem contact met ons op!
Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 945.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Vrij uitzicht en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 1751 m² Kadasteroppervlakte 1751 m² Kadastrale gegevens Gemeente Mijdrecht Sectie C Perceelnummer 4637 Oppervlakte 1751 m² Eigendomssituatie Volle eigendom