Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.

de Hoef Oostzijde 97 *

1426 AH De Hoef
Vraagprijs € 540.000,- k.k. Verkocht onder voorbehoud

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Op een goede locatie is deze goed bereikbare kavel gesitueerd. Op dit moment is er een (bedrijfs-)woning met vrijstaande bedrijfsruimte op het perceel aanwezig. De ligging aan de meanderende rivier De Kromme Mijdrecht zorgt voor vrijheid op korte afstand van Mijdrecht, Uithoorn, Amsterdam en...
Lees meer

Foto's

De Hoef Oostzijde 97 * in De Hoef 1426 AH De Hoef Oostzijde 97 * in De Hoef 1426 AH

Omschrijving

Op een goede locatie is deze goed bereikbare kavel gesitueerd. Op dit moment is er een (bedrijfs-)woning met vrijstaande bedrijfsruimte op het perceel aanwezig. De ligging aan de meanderende rivier De Kromme Mijdrecht zorgt voor vrijheid op korte afstand van Mijdrecht, Uithoorn, Amsterdam en Utrecht.

Het woonhuis is verouderd. De aanwezige bedrijfsruimte is totaal ruim 330 m2 groot en is goed te bereiken met (vracht-)auto's. Deze ruimte is verdeeld in twee gedeelten, de linkerhelft circa 183 m2 en de rechterzijde ongeveer 148 m2. Het gebruik is altijd autogarage geweest.

Conform het bestemmingsplan kunnen wij u melden dat het geheel voor vele bedrijfsdoeleinden geschikt is. Voor de mogelijkheden verwijzen wij u daarvoor naar ons kantoor of naar de gemeente De Ronde Venen. De gemeente heeft de mogelijkheid de bedrijfsbestemming via een wijzigingsbevoegdheid te wijzigen naar geheel "Wonen". Hiervoor dient een procedure doorlopen te worden. De aanwezige bedrijfsruimte dient dan particulier in gebruik te worden genomen. Het naastgelegen perceel Oostzijde 99 heeft een recreatieve bestemming met daarop gevestigd een houten huis. Ook dit perceel is te koop, vraag de makelaar naar meer informatie hierover.

De mogelijkheid om op deze fraaie locatie uw eigen huis te bouwen en de aanwezige bedrijfsruimte particulier te gaan gebruiken is heel uniek, deze kans biedt zich niet snel nog een keer aan. Wellicht wordt dit uw nieuwe plek om te wonen, een plek om van te dromen!

Situering in Nederland:
Amsterdamse Zuidas - op ± 23 autominuten
Amsterdam Centrum - op ± 32 autominuten
Stadshart Amstelveen - op ± 17 autominuten
Schiphol - op ± 18 autominuten
Utrecht - op ± 27 autominuten
Hilversum - op ± 24 autominuten
Mijdrecht - op ± 5 autominuten
Uithoorn - op ± 7 autominuten

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.
Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Utrecht vindt u op Funda.

Ligging
De Hoef is landelijk gelegen aan de oevers van de Kromme Mijdrecht, een zijtak van de Amstel. Het dorp wordt gekenmerkt door gevarieerde lintbebouwing met hier een daar een kleine concentratie woningen.
De Hoef heeft een rijk sociaal leven met een zeer actieve sportvereniging (HSV'69, voetbal & handbal), een basisschool en buitenschoolse opvang en het dorpscomité De Hoef, dat het hele jaar door verschillende activiteiten organiseert. Uithoorn en Mijdrecht met hun vele voorzieningen liggen beide op 5 autominuten.

Kenmerken

Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 540.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, vrij uitzicht, open ligging, aan vaarwater en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 1315 m² Kadasteroppervlakte 1315 m² Kadastrale gegevens Gemeente Mijdrecht Sectie C Perceelnummer 4824 Oppervlakte 948 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Mijdrecht Sectie C Perceelnummer 5502 Oppervlakte 314 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Mijdrecht Sectie C Perceelnummer 5503 Oppervlakte 53 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar de Hoef Oostzijde 97 *, 1426 AH De Hoef

CBS Statistieken

Tabel Grafieken
2015 2016

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.