Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Communicatieweg 9 D, 3641 SG Mijdrecht, Bedrijfsruimte (BOG)

Communicatieweg 9 D

3641 SG Mijdrecht
€ 137.500,- k.k. Verkocht

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 146 m² In units vanaf 146 m²
Lees meer

Omschrijving

Moderne bedrijfsunit met hoogwaardige uitstraling, onderdeel uitmakend van een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw, prominent gelegen op bedrijventerrein nabij Provincialeweg N201 (Amsterdam / Utrecht). De unit is omstreeks 2001 gerealiseerd. De unit heeft een bruto vloeroppervlak van ongeveer 146...
Lees meer

Omschrijving

Moderne bedrijfsunit met hoogwaardige uitstraling, onderdeel uitmakend van een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw, prominent gelegen op bedrijventerrein nabij Provincialeweg N201 (Amsterdam / Utrecht). De unit is omstreeks 2001 gerealiseerd. De unit heeft een bruto vloeroppervlak van ongeveer 146 m² verdeeld over twee bouwlagen; begane grond circa 73 m² en eerste verdieping van circa 73 m².

INDELING

Begane grond:
Entree en meterkast, trapopgang naar verdieping. Toegang naar de bedrijfsruimte op de begane grond die is voorzien van een overheaddeur. Er zijn elektrisch bedienbare rolluiken aanwezig voor de entreedeur.

Verdieping:
Overloop met royale kantoorruimte, toiletvoorziening en douche.

Vloeroppervlak:
Totaal circa 146 m², verdeeld over twee bouwlagen.

Opleveringsniveau:
- Eigen aansluiting gas, water en elektriciteit
- Cv-installatie
- Isolerende beglazing
- "zoals het nu is"

Parkeren:
Royale parkeermogelijkheden op omliggend mandelig terrein.

Bijzonderheden:
- Representatief
- Goede verhouding kantoor/bedrijfsruimte
- Degelijk object
- Prominente ligging nabij uitvalswegen
- Direct te aanvaarden
- Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 10% van de koopsom

Bereikbaarheid
De Communicatieweg is gelegen op een uitstekende locatie ten opzichte van de Provincialeweg N201, die in directe verbinding staat tot de Rijkswegen A2 (afslag Vinkeveen/Hilversum), A4, A9, A5 en A44. Het object is zowel per auto als per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar met Amsterdam Centraal, Utrecht en dergelijke. Bushalte op ongeveer 10 minuten loopafstand. Luchthaven Schiphol, Bloemenveiling Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam en Hilversum liggen allemaal in een straal van 15 kilometer.

Mijdrecht onderdeel van gemeente De Ronde Venen:
Tussen Amsterdam en Utrecht ligt de gemeente De Ronde Venen. Sinds de herindeling met de gemeente Abcoude per 1 januari 2011, bestaat de gemeente uit acht dorpskernen. Dat zijn: Abcoude, Amstelhoek, Baambrugge, De Hoef, Mijdrecht, Vinkeveen, Waverveen en Wilnis. De gemeente De Ronde Venen is een groen en waterrijk gebied. Gelegen in het Groene Hart, biedt de gemeente diverse mogelijkheden om te recreëren en te verblijven en te genieten van de rust, de ruimte en de natuur. Met tal van uitgaansmogelijkheden in de diverse kernen, met zeer veel (sport-)verenigingen en culturele activiteiten een heerlijke gemeente om te werken (en te wonen).
bron: derondevenen.nl

Kenmerken

Overdracht Status Verkocht Prijs € 137.500,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 146 m² Perceeloppervlakte 2003 m² Vloerbelasting 1500 kg/m² Diversen In units vanaf 146 m² Locatie toelichting Goede ligging op modern gedeelte van Mijdrechts bedrijventerrein. Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, toilet, pantry
Oppervlakte
146 m²
In units vanaf
146 m²
Vloerbelasting
1500 kg/m²
Route van naar Communicatieweg 9 D, 3641 SG Mijdrecht

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.