Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Ontspanningsweg 1, 3641 SV Mijdrecht, Bouwgrond (BOG)

Ontspanningsweg 1

3641 SV Mijdrecht
Koopprijs € 275.000,- k.k. Beschikbaar

Kenmerken

Soort Object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Aan de rand van het Mijdrechts bedrijventerrein, op goede zichtlocatie, bieden wij u namens gemeente De Ronde Venen een perceel bouwgrond aan van ongeveer 5.000 m2. De bestemming is thans Sport. De gemeente De Ronde Venen is bereid mee te werken aan een bestemmingswijziging naar Bedrijven-1....
Lees meer

Foto's

Ontspanningsweg 1 in Mijdrecht 3641 SV

Omschrijving

Aan de rand van het Mijdrechts bedrijventerrein, op goede zichtlocatie, bieden wij u namens gemeente De Ronde Venen een perceel bouwgrond aan van ongeveer 5.000 m2. De bestemming is thans Sport. De gemeente De Ronde Venen is bereid mee te werken aan een bestemmingswijziging naar Bedrijven-1. Uiteraard is ook een combinatie van beide bestemmingen mogelijk.

De getoonde koopsom betreft een perceel van ongeveer 1.667 m2 waarbij er uit gegaan wordt van een splitsing van het perceel in drie afzonderlijke percelen. Met deze oppervlakte is rekening gehouden met een gedeelte infrastructuur ten behoeve van de gescheiden percelen. Het perceel heeft een bijzondere vorm waardoor meerdere mogelijkheden uitgedacht kunnen worden. Een hof met centrale toegangsweg naar drie afzonderlijke percelen.

Een andere oppervlakte dan opgegeven is bespreekbaar en natuurlijk is alles in één koop beschikbaar, maak uw wensen kenbaar en wij kijken voor u met onze opdrachtgever naar de mogelijkheden.

Verkoop geschiedt onder voorbehoud van gunning verkoper. Uitgebreide informatie op ons kantoor te verkrijgen!

Kenmerken

Overdracht Status Beschikbaar Koopprijs € 275.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm N.v.t. Indeling Soort Object Bouwgrond Perceeloppervlakte 5000 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bouwgrond
Bebouwingsmogelijkheid
bedrijfsruimte
Bouwvolume
3500

Foto's

Route van naar Ontspanningsweg 1, 3641 SV Mijdrecht

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.