Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Dorpsstraat 37, 3641 EA Mijdrecht, Winkelruimte (BOG)

Dorpsstraat 37

3641 EA Mijdrecht
Huurprijs € 2.100,- p.m. Beschikbaar

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 298 m² In units vanaf 298 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

In het centrum van het centrum van de Dorpsstraat van Mijdrecht gelegen winkelruimte van ongeveer 298 m2 verkoop-vloeroppervlak. Daarnaast biedt het pand mogelijkheid voor opslag en is er een sanitaire ruimte en een dagverblijf met kantoor.

De winkelruimte is op de eerste verdieping...
Lees meer

Omschrijving

In het centrum van het centrum van de Dorpsstraat van Mijdrecht gelegen winkelruimte van ongeveer 298 m2 verkoop-vloeroppervlak. Daarnaast biedt het pand mogelijkheid voor opslag en is er een sanitaire ruimte en een dagverblijf met kantoor.

De winkelruimte is op de eerste verdieping gelegen en is met een goed loopbare trap te bereiken en uiteraard is er ook een personenlift aanwezig om het winkelend publiek met gemak toegang te verschaffen.

Het pand is vrijwel direct gelegen naast het recent gemoderniseerde overdekte winkelcentrum De Lindeboom en het in aanbouw zijnde project De Molenhof. Er is een mogelijkheid om de opslagruimte op de begane grond bij te huren en om vanaf die kant eveneens een entree en vooraanzicht te realiseren met toegang vanaf het nieuw aan te leggen parkeerterrein van De Molenhof, naast de te bouwen Hoogvliet supermarkt.

Het pand heeft een prachtige, stoere voorgevel die modern oogt maar ook heel goed past naast de karakteristieke voorgevels van de andere winkels in de Dorpsstraat.

De frontbreedte is 11,30 meter, de diepte maar liefst 26,50 meter. Hierdoor is een zeer goed indeelbare winkelruimte ontstaan die voor veel partijen geschikt is. Het pand leent zich uitstekend voor sportwinkels, grote winkelketens die veel diverse goederen verkopen maar ook horeca zou heel goed kunnen passen op deze levendige locatie. Graag komen wij met u in gesprek om uw wensen, ideeën en de mogelijkheden te bespreken en met u uit te zoeken. Met het pand kunt u alle kanten op!

In dit winkel - wandelgebied treft u in de directe nabijheid Intertoys, Blokker, Hunkemöller, D-Reizen, filiaal SNS-bank, Expert en de Hema aan. Bovendien een aantal gezellige funwinkels zoals Prinselijk Proeven, Juwelier Van Beek, 1995, Smit Schoenen en diverse horeca zijn vertegenwoordigd.

Het pand is per direct beschikbaar.

Kenmerken

Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 2.100,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 298 m² Verkoopoppervlakte 298 m² Frontbreedte 1130 cm Diversen In units vanaf 298 m² Locatie toelichting Gelegen in het centrum van de Dorpsstraat van Mijdrecht, de winkelstraat van de gemeente De Ronde Venen en omstreken. Mijdrecht staat in de top 30 van meest geliefde winkelstraten van Nederland. Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Horeca toegestaan Ja Welstandsklasse A1
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
298 m²
In units vanaf
298 m²
Verkoop vloeroppervlakte
298 m²
Frontbreedte
1130 cm
Verdiepingen
1
Welstandsklasse
A1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Horeca toegestaan
Ja
Route van naar Dorpsstraat 37, 3641 EA Mijdrecht

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.