Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Energieweg 128, 3641 RT Mijdrecht, Kantoorruimte (BOG)

Energieweg 128

3641 RT Mijdrecht
Huurprijs € 50,- p.m² p.j. Beschikbaar

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1600 m² In units vanaf 430 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Te huur aangeboden; kantoorruimte met vele mogelijkheden!

Graag laten wij u kennis maken met deze multifunctionele kantoorruimte van circa 1.600 m2. De kantoorruimtes bevinden zich op de begane grond en eerste verdieping en kan op verschillende manieren worden ingericht. Zo zijn er...
Lees meer

Omschrijving

Te huur aangeboden; kantoorruimte met vele mogelijkheden!

Graag laten wij u kennis maken met deze multifunctionele kantoorruimte van circa 1.600 m2. De kantoorruimtes bevinden zich op de begane grond en eerste verdieping en kan op verschillende manieren worden ingericht. Zo zijn er bijvoorbeeld diverse vergader- en presentatieruimtes beschikbaar. Daarnaast is er ook voldoende ruimte om meerde werkplekken te creëren. Tevens beschikt het pand over een aparte kantine met professionele keukeninrichting. Alle kantoorruimtes zijn gestoffeerd en voorzien van raamdecoratie. Nagenoeg overal voorzien van inbouwkasten.

De kantoorruimtes hebben een aparte ingang ten opzichte van de bedrijfshallen en beschikken over voldoende parkeerruimte op eigen terrein.

Tevens is er 1.500 m2 bedrijfsruimte beschikbaar.

Het pand is perfect gesitueerd ten opzichte van de rijkswegen A2 en A4. Amsterdam, Utrecht, Schiphol en Hilversum zijn binnen een straal van 20 tot 30 kilometer gelegen en het pand heeft een mooie uitstraling temidden van een goed uitgerust bedrijventerrein.

De kantoorruimtes kunnen in verschillende groottes worden verhuurd, geheel afhankelijk van uw wensen. Uiteraard maken wij graag tijd vrij om u kennis te laten maken met deze multifunctionele kantoorruimte en verzorgen wij voor u een huur-offerte op maat!

Kenmerken

Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 50,- per m² per jaar Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1974 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 1600 m² Perceeloppervlakte 8000 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 100 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 430 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen goed Onderhoud buiten goed Nevenbestemming Bedrijfsruimte Afstand tot snelwegafrit op 4000 m tot 5000 m Afstand tot N.S. station op 4000 m tot 5000 m Afstand tot winkelvoorz. op 500 m tot 1000 m
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
1600 m²
In units vanaf
430 m²
Aantal verdiepingen
2
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming, kamerindeling
Luchtbehandeling
Airco
Functie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, loading docks, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet
Prijs
€ 45,-
BTW belast
Ja
Oppervlakte
1500 m²
Vrije hoogte
5000 cm
Route van naar Energieweg 128, 3641 RT Mijdrecht

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.