Mijn favorieten

NieuwbouwprojectenAan de mooie ringvaart in het centrum van Mijdrecht, maakt oud plaats voor stijlvol nieuw. Het voormalige kruisgebouw aan de Croonstadtlaan wordt duurzaam getransformeerd naar ruime, stijlvolle appartementen

* Centraal wonen, alle vrijheid
   In de levendige kern van Mijdrecht en aan de prachtige ringvaart met ruimte voor eigen keuzes
* Alles in de buurt
   Alle voorzieningen zijn letterlijk binnen handbereik: winkels, horeca, sport, zorgcentra en openbaar vervoer
* Stijlvol en duurzaam
   Stijlvolle architectuur, licht, ruimte en duurzame oplossingen als een groen dak en zonnepanelen.
* Hoogwaardig en comfortabel opleveringsniveau 
   Een transformatie waarbij de term "nieuwbouwkwaliteit" zeker van toepassing is
* Riante 3- en 4- kamer appartementen
   Met grootte van 66 tot 177 m2 en vanaf prijs € 232.500,- v.o.n. inclusief twee parkeerplaatsen, ruim terras en berging.

Kijk op www.stadtenvaart.nl voor meer informatie of bel ons op telefoonnummer 0297 - 250 421
 

Aan de karakteristieke lintbebouwing van Wilnis worden twee halfvrijstaande herenhuizen gebouwd. De directe ligging aan doorgaand vaarwater garandeert u watersportplezier van de rivier De Amstel tot de Vinkeveense Plassen en verder.

De woningen hebben een inhoud van ruim 560 m3 en een gebruiksoppervlakte van 156 m2. Door de diverse aanbouwmogelijkheden is het mogelijk het huis nog te vergroten en een heel eigen karakter te geven. De diverse opties heeft de architect al voor u uitgewerkt. Aan u de keuze!

Het ontwerp van de huizen zorgt voor een chique statuur. De diepe tuin geeft voldoende mogelijkheden om zowel van de zon als van de schaduw te genieten. Het bouwplan bestaat uit een dubbel woonhuis in oud-Hollandse stijl. Zorgvuldig uitgewerkte details en de toepassing van hoogwaardige materialen bepalen het beeld van deze woningen. De traditionele bouwmethodiek met moderne energiezuinige installaties garanderen een jarenlang energiezuinig en hoogwaardig wooncomfort.http://www.funda.nl/koop/wilnis/huis-49715516-herenweg-268/


Graag laten wij u kennis maken met de locatie en uw nieuwe herenhuis. Uitgebreide informatie zoals de algemene technische informatie, de verschillende bouwopties, de opleveringsstaat en dergelijke zullen wij u verstrekken.
 

 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen