Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd

Wilnisse Zuwe 60 29

3648 NL Wilnis
Huurprijs € 550,- p.m. Verhuurd

Kenmerken

Soort object OverigOG
Lees meer

Omschrijving

Voor de liefhebber van rust, ruimte, natuur en recreatie bieden wij u nu iets bijzonders aan! Een perceel grond en water van totaal 720 m2 gelegen in het groene hart van Nederland. De steden Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Woerden en Den Haag zijn allen binnen 30 tot 40 autominuten bereikbaar. Een...
Lees meer

Foto's

Wilnisse Zuwe 60 29 in Wilnis 3648 NL

Omschrijving

Voor de liefhebber van rust, ruimte, natuur en recreatie bieden wij u nu iets bijzonders aan! Een perceel grond en water van totaal 720 m2 gelegen in het groene hart van Nederland. De steden Amsterdam, Utrecht, Hilversum, Woerden en Den Haag zijn allen binnen 30 tot 40 autominuten bereikbaar. Een stukje groene oase midden in de Randstad. Het perceel is omringd door schaduwrijke bomen en heeft uitzicht over weilanden en ligt aan vaarwater met verbinding naar de Vinkeveense, Loosdrechtse en Nieuwkoopse plassen. Wij weten het zeker, als u hier aankomt dan glijden stress, dagelijkse sleur en alle andere toestanden van u af.

Met de auto kunt u het park bereiken. Het park ligt aan een doodlopende weg en heeft op het voorterrein parkeergelegenheid voor bezoekers. Zo halverwege het park is dit grote perceel gesitueerd. Het recreatieperceel verkeert in goede staat van onderhoud. De volgroeide bomen geven een heerlijke schaduwplek als dat gewenst is.

Op het perceel heeft u de mogelijkheid een vrijstaand, mobiel chalet te plaatsen van maximaal 50 m2 (inclusief berging). Uw eigen stukje natuur waar het heerlijk recreëren is!

Bijzonderheden:
* bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren € 135,-- per jaar;
* u kunt deze zomer al over het perceel beschikken!

Kortom: een unieke locatie om van uw vrije tijd te genieten!

Neem uw eigen makelaar mee!

Kenmerken

Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 550,- per maand Waarborgsom € 1.100,- Aanvaarding In overleg Servicekosten € 135,00 Bouwvorm Soort object OverigOG Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Perceeloppervlakte 720 m² Overig Permanente bewoning Ja Huidig gebruik OverigOG Huidige bestemming OverigOG Kadastrale gegevens Gemeente Wilnis Sectie E Perceelnummer 676 Oppervlakte 720 m² Eigendomssituatie Volle eigendom

Foto's

Route van naar Wilnisse Zuwe 60 29, 3648 NL Wilnis

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.